Birlikte Yemek Yiyoruz Projesi

PROJENİN KONUSU: Köyden gelen ve Marmaris merkezde oturup maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize öğlen yemeği yardımı yapılması

PROJENİN AMACI: Okulların birer aile ortamı olduğu bilincini pekiştirmek adına okulumuz öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması

PROJE SORUMLULARI: Okul İdaresi, Okul-Aile Birliği gönüllü üyeleri, Rehber Öğretmen, gönüllü öğretmenler,  yardımsever veliler ve Okul Kantini İşletmecisi

PROJE BAŞLANGICI:15.10.2014 Çarşamba

PROJE BİTİŞİ: 12.06.2015 Cuma

PROJEDEN YARARLANAN ÖĞRENCİ SAYISI:12

AÇIKLAMA:

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında, köyden gelen ve Marmaris merkezde oturup maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize öğlen yemeği yardımı yapılması Okul İdaresi ve Okul-Aile birliği ile işbirliği kurularak kararlaştırılmıştır. Bu karar doğrultusunda ilk etapta okulumuzda görev yapan öğretmenlerden gönüllülük esasına göre bir miktar para toplanmış ve Rehberlik Servisi tarafından tespit edilen 12 öğrenciye 15.10.2014 Çarşamba gününden itibaren okul kantininden öğle yemeği temini sağlanmıştır. Devamında yine gönüllülük esası göz önünde bulundurularak okulumuz öğretmenleri ve Okul-Aile Birliğinin üyelerinin katkıları ile her ay toplanan düzenli bağışlarla öğle yemeği yardımı yapılması planlanmıştır. Bu çalışma eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecektir.

Projede emeği geçen, katkıda bulunan bütün paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 11.12.2014 - Güncelleme: 18.01.2023 11:17 - Görüntülenme: 2671