MUĞLA / MARMARİS - Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi

Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi

Kemeraltı Mah.Apti Karataban Sok.No2 Marmaris/Muğla
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yasayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, , sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı ,yüksek moral değerine sahip, kendine güvenen, katılımcı, kişiler arası etkileşimde başarılı, kendini sorgulayan, özgür düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve lâik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bize göre; Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.
Başarılar
ODTÜ KKK 2015 ULUSLARARASI PROJE YARIŞMASINDA GÜNEŞ BARAJI PROJESİ ile JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ, 05/06/2015 tarih ve 43 No´lu yazı ile okulumuz “BEYAZ BAYRAK” almıştır. Okulumuz ODTÜ Uluslararası Kavram Proje Yarışmasında finale kalmıştır. Okulumuz, 2012 yılı YGS sonuçlarına göre ilimiz genelindeki Anadolu liseleri içinde YGS 1- YGS 2- YGS 3- YGS 4- YGS 5- YGS-6 puan türlerinde il birincisi olmuştur.
Biyoloji Laboratuvarı :1
SIVI YAKIT - KLİMA
İNGİLİZCE, ALMANCA
ÖZEL, MİNİBÜS