Bağa geliniz, yeşil giymiş tabiatı seyrediniz. İçiniz açılır, ruhunuz neşe bulur (Hz.Mevlana)

Degerlercinari projesi kapsamında Okulumuz Değerler kulübü öğrencileri Doğaya  Saygı, Canlılara Şefkat ve Merhamet teması ile sürdürülebilir Dünya için Sorumluluk temasına değindiler

Çeşitli üniversitelerin temsilcileri tarafından Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine   üniversitelerin  tanıtımları yapılmaya devam etmektedir.

Mezun Buluşmalarımız

Okulumuz 2008 mezunu, Öğretim görevlisi Dr. Enes Durgut okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluştu. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Öğretmenimiz Tülin AKTÜRK'ün danışmanlığında dahil olduğumuz QUEST IN EGYPT projesi Romanya'da en zorlu kategori olan, eTwinning koordinatorlerinin yuruttugu kategoride birincilik ödülü almistir. Tüm paydaşlara, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Martılar Teknoloji Takımı öğrencileri ve danışmanları Kadriye ÖZEŞ tarafından, yeni ekip üyeleri ile kaynaşma kahvaltısı düzenlenmiştir. Hoş sohberler ile yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Valimiz Sayın İdris AKBIYIK himayelerinde başlatılan “Bir Kitap Bir İnsan” projesi kapsamında; İlçe Kaymakamımız Sayın Nurullah KAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serap AKSEL,  Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Müdür, öğretmen ve öğrencilerimizle;Dünya Engelliler Günü münasebetiyle “Engelli ve Aileleri Birliği Derneği” ziyaret edilerek görme engelli vatandaşlarımıza öğrencilerimiz tarafından “sesli kitap” takdim edildi.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin gezi etkinlikleri ile kültürel miras ve akademik deneyimler ile aktif öğrenme sağladılar.