Ock

Okulumuz eTwinning koordinatörü Selen Ünal tarafından öğretmenlerimize eTwinning bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Okulumuz TÜBİTAK koordinatörü Sema Bayraktar tarafından okulumuz öğretmenlerine Tübitak 4006 proje bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Marmaris İtfaiye Grup Amirliği tarafından Okulumuz öğrencilerine itfaiyenin tanıtımı gerçekleştirilerek yangın eğitimi konusunda bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Ock

Öğrencimiz Tuana Özmen 7-8 ocak 2023 tarihlerinde Alanya da yapılan gençler yüzme gurup birinciliği yarışmalarında ferdi sıralamada 2.olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı öğrencimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Ock

Kizilay kulubu etkinlikleri kapsaminda ilce saglik müdürlüğü işbirliği ile Dr. IŞIK TOP tarafindan okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine BULAŞICI HASTALIKLAR ve HASATLIKLARDAN KORUNMA YOLLARI eğitimi verildi. Dr. Isik TOP, danisman öğretmenlerimiz Ayşegül Karataş Durdu ve Simel İskender' e cok tesekkur ederiz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Okur Gezer Yazar Projesi kapsamında okulumuz Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi öğrencileri olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Nasıl yazmalıyız? sorusuna cevap aradık. Etkinliğimize yerel yazarlarımızdan Didem Meram katıldı. Yazma serüvenini anlattı. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

SMA hastası Zehra Bebek için;

10 Ocak 2023 Salı günü Saat 19:00 da müzik öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı müzik dinletisine bekliyoruz.

A World of lakes eTwinning Project. Eylül ayında başlayan uluslar arası eTwinning projemiz de çalışmalar öğrencilerimiz ve İngilizce öğretmenimiz Tülin Aktürk ün danışmanlığında devam ediyor. Öğrencilerimiz bu projede kendi yörelerindeki gölleri tanıtıp, diğer ülkelerdeki gölleri de tanıyorlar, Web 2.0 araçlarını etkin bir şekilde kullanarak  ebook oluşturuyorlar ve dil becerilerini geliştiriyorlar.

Quest in Egypt eTwinning Project. Eylül ayında başlayan uluslar arası eTwinning projemiz de çalışmalarımız öğrencilerimiz ve İngilizce öğretmenimiz Tülin Aktürk ün danışmanlığında devam ediyor. Öğrencilerimiz bu projede Web 2.0 araçlarını, chatter pix, Google slides , kahoot gibi etkinliklerde proje ortaklarımızla ortak çalışmalar yapıyor ve başka ülke ve kültürleri tanıyıp kendi ülke ve kültürlerini de tanıtıyorlar aynı zamanda hem eylenip hemde öğrenerek dil becerilerine katkıda bulunuyorlar.

Meslek tanıtım günleri kapsamında yılın ilk meslek tanıtımı yapıldı. Aynı zamanda okulumuz mezunu olan Psikolog Selcan Uysal yapılan seminerde öğrencilerimizin kariyer planlamaları için önemli ipuçları verdi. Psikolog Selcan Uysal'a katılımı ve öğrencilerimizle paylaştığı değerli bilgiler için teşekkür ederiz.