MUĞLA / MARMARİS - Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi

Ara

Doga ve cevre kulubu mavi yesil okullar projesi ile fidan dikim etkinligine katilmistir.

Ara

Beldibi Sıtkı Zararlı Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Ziyarette Rehberlik Servisi ve okul tanıtım ekibi tarafından öğrencilere okulumuz hakkında bilgi verilerek yürütülen projeler ve faaliyetler anlatıldı. Beldibi Sıtkı Zaralı öğretmenlerine teşekkür ediyor öğrencilerine başarılar diliyoruz.

Ara

Marmaris 112 acil ambulans servisinde çalışan acil tıp teknikerleri öğrencilerimize ilk yardım konusunda bilgilendirmede bulundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Marmaris Belediyesi her sene olduğu gibi ilçemiz okullarına yaptığı çevre düzenleme ve bakım işlemleri çerçevesinde basketbol sahasını boyayarak kullanımımıza sundu.

Belediyemize yaptıkları yatdımlardan dolayı teşekkür ederiz.

May

Ali Anıl AZMAN anısına düzenlenen sınıflararası voleybol turnuvasında eğlenceli anlar yaşandı. Sınıflar arası oluşturulan turnuvaya okul öğretmenleri de bir takım oluşturarak destek verdi.

May

Digital Imagination e-Twinning Projemiz Tamamlandı.

2021-2022 Öğretim yılında başlayan ve Almanca öğretmenlerimiz Selen Ünal ve Hakan Altın danışmanlığında sürdürülen Digital Imagination uluslararası e-Twinning projemiz tamamlanmıştır. Bir çok Avrupa ülkesinden katılımcıların yer aldığı projemizde öğrencilerimiz Web 2.0 araçları kullanarak dijital ders içerikleri (Almanca) hazırladılar.. Uluslararası takımlarda ortaklaşa olarak İngilizce-İngilizce dijital sözlük hazırladılar. Öğrencilerimiz şehrimiz Marmaris'i ve okulumuzu İngilizce tanıtan dijital gazeteler oluşturdular. Proje kapsamında Web 2.0 araçlarını aktif bir şekilde kullanarak dil becerilerini, dijital ve bilimsel yeteneklerini geliştirip, ayrıca çevrimiçi etkinliklere katıldılar.  Öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine başarılar dileriz.

May

Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Olarak Bütün Annelerin Anneler Gününü Kutlarız.

May

Danışmanlığını İngilizce öğretmenimiz Tülin Aktürk'ün yaptığı  If I Were uluslararası eTwinning projemiz tamamlanmıştır.öğrencilerimiz yaratıcı düşünce ve hayal güçlerini kullanarak  kendilerini bir renk, bitki, canlı yada kişi yerine koyarak öyküler yazdılar ve çizimler yaptılar. Uluslararası takımlarda eşleşerek işbirliği içinde çalışarak dijital kitap oluşturup dil becerilerini geliştirdiler. Öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarını aktif bir şekilde kullanarak dil becerilerini ve dijital ve bilimsel yeteneklerini geliştirip, ayrıca çevrim içi etkinliklere katıldılar. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

2021-2022 Öğretim yılında başlayan danışmanlığı İngilizce öğretmenimiz Tülin Aktürk tarafından yapılan  Misson to twin space uluslar arası etwinning projemiz tamamlanmıştır. Bir çok Avrupa ülkesinden katılımcıların yer aldığı projemizde öğrencilerimiz uzaya yolculuk için uçuş kartları hazırladılar.Kendi uzay gemilerini tasarlayarak thinglink  haritaya yükleyip, gezegelerinin adını  mindmap uygulama ve oylama ile tespit ettiler. Öğrencilerimiz uluslar arası takımlarda eşleşerek her  takım gezegeninin tanıtımını   İngilizce olarak yapıp resimledi ve dijital kitap oluşturuldu. Öğrencilerimiz hikayelerini kendi dillerin de proje ortaklarımıza okuyup çok dilli sözlük oluşturdular. Proje kapsamında Web 2.0 araçlarını etkin olarak kullanıp çevrimiçi görüşmelerde bulundular. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

2021-2022 Öğretim yılında başlayan, danışmanlığını İngilizce öğretmenimiz Tülin Aktürk'ün  yaptığı Green Wonder uluslararası eTwinning projemiz tamamlanmıştır. Öğrencilerimiz ve  proje ortaklarımız ülkelerindeki doğal parkları, yeşil alanları ve bahçeleri tanıyıp, tanıttılar . Bitkilere nasıl bakıp yetiştirecekleri ile ilgili kahoot oyunu hazırlayıp oynadılar, proje kapsamında çevre ile ilgili aktivitelere ve çevrim içi görüşmelerde bulundular. Uluslar arası takımlarda işbirliği içinde çalışıp Web 2.0 araçlarını kullandılar ortak ürünler, ebook ve herbaryum oluşturdular. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

If ı were projemizde proje ortaklarımızla çevrim içi toplantıya katıldık.

Nis

Green Wonder eTwinning projemiz de öğrencilerimiz proje kapsamında çevre ile ilgili aktivitelere katıldılar.

Nis

Danışmanlığını İngilizce öğtetmenimiz Tülin Aktürk ün yaptığı Mission to twinspace projemiz de öğrencilerimiz İtalya ve Arnavutluk proje ortaklarımız la çevrim içi görüşmelerde bulundular ve proje ile ilgili etkinliklere katıldılar .